Inspiration til anmeldelse

Jeg får heldigvis mange spændende forespørgsler som blog-indehaver og fotograf, og det er jeg super glad for. Nikon har dog ikke ringet endnu og tilbudt at sponsorer mig… ( I har mit nr, ikke?)

I løbet af den nærmeste fremtid har jeg fået et tilbud om at teste en fotobog fra Pixum, derfor kunne jeg godt bruge noget input til hvad sådan en anmeldelse skal tage udgangspunkt i? Det er jo nemt at anmelde ud fra de “traditionelle” punkter såsom:

  • Kvalitet
  • Brugervenlighed
  • Leveringstid
  • Lever produktet op til forventningerne
  • osv…

Men måske skal man kigge på sådan en anmeldelser på en helt ny måde. Vender opgaven helt om og tænke den fra en anden vinkel. OG her kommer DU ind i billedet, for jeg kunne godt tænke mig dine input til hvordan min anmeldelser skal laves?

Har du et bud på noget udover de traditionelle punkter, som kunne være spændende at få med i anmeldelsen?

 

 

Alt for længe…

Alt for længe har bloggen stået stille. Men den har stået stille, fordi jeg har haft travlt med at implementere min nye hjemmeside, som nu har været oppe at køre et stykke tid.

Det tager som altid en del tid at implementere et nyt tema, og lige lave alle de rettelser, som jeg gerne vil have, så det ser ud som jeg ønsker det. Men nu er det her!

Hvad siger I?

Det jeg godt kan lide ved dette tema, er jeg kan oprette portfolio elementer og udgive uden om bloggen, dvs at jeg kan vise billeder frem uden at skulle skrive en indlæg, men kan vare skrive en kort tekst til den serie billeder som jeg gerne vil udgive. Det virker ret fedt, og nemt at få vist en masse gode billeder frem. Du finder mit portfolio her

Jeg glæder mig til at vise jer en masse spændende billeder i løbet af 2013 og jeg er sikker på at 2013 byder på en masse gode muligheder for at lave nogle spændende billeder, allerede nu har jeg været ude og lave et par opgaver. Den første kan I se i portfoliet allerede nu 🙂 Og jeg kan godt afsløre at det var koldt for både fotograf og model 🙂

2012 bød på mange udfordringer og forskellige opgaver, men har blandt andet betydet at jeg er blevet momsregistreret og har fået CVR nr. Det lyder måske ikke som noget for mange af jer, men for mig var det en stor ting, som jeg har taget tilløb til i et stykke tid. Det betyder for mig at min fotografering har bevæget sig i en mere professionel retning, og jeg håber at få flere erhvervskunder. Det betyder selvfølgelig ikke at jeg ikke ønsker privat kunder, tværtimod. I er altid velkommen 🙂

Nå ja, og min facebook side nåede over 100 likes i 2012, og der skylder jeg en kæmpe stor tak til de folk som har liket denne. Jeg kom til at love at jeg ville udskrive en konkurrence på baggrund af likes på facebook, men blev gjort opmærksom på at det må man ikke. Så nu er jeg ved at finde en måde, så jeg kan holde ord uden at bryde regler 🙂

Jeg håber I vil kigge forbi og se flere af mine billeder.

Og husk at hvis I mangler en kreativ fotograf med mange evner, så ring eller skriv 🙂

Efterår

Efter lang tids pause har kameraet atter været ude og røre sig, og det blev til denne lille billedserie med temaet: Efterår. De flotte farver der dukker frem , når bladene begynder at visne, og solen står lavt på himmelen. Efteråret er nok den flotteste årstid.

Læs mere»

Konstruktiv feedback

Stærkt inspireret af de en del aktuelle debatter på forskellige sociale medier, så har jeg besluttet at skrive et indlæg omkring konstruktiv feedback.

Som fotograf og kursusholder så møder jeg en masse mennesker som forventer at jeg giver feedback til deres billeder, og det gør jeg for det meste også gerne, da det med billeder og foto interesserer mig ret meget 🙂 Fælles for det feedback jeg giver, er at jeg prøver at bruge nogle forskellige teknikker til at give feedback. En af mine foretrukne er: “Bedstemors Lov”

Læs mere»

Nyt legetøj

Jeg har på forunderlig vis fået et nyt medlem i min fototaske, nemlig en Nikon 17-35mm f/2.8.

Det er mest ment som et stykke legetøj, til at fotografere landskaber og lege med. Men jeg kan godt se nogle muligheder i den. Den er godt nok vidvinklet på et full frame hus. Det er lang tid siden jeg har haft mulighed for at lege med nyt udstyr og prøve nye ting, som udfordrer mine fotografiske evner 🙂

Læs mere»
Side 1 af 2412345...1020...Sidste »