Inspiration til anmeldelse

Jeg får heldigvis mange spændende forespørgsler som blog-indehaver og fotograf, og det er jeg super glad for. Nikon har dog ikke ringet endnu og tilbudt at sponsorer mig… ( I har mit nr, ikke?)

I løbet af den nærmeste fremtid har jeg fået et tilbud om at teste en fotobog fra Pixum, derfor kunne jeg godt bruge noget input til hvad sådan en anmeldelse skal tage udgangspunkt i? Det er jo nemt at anmelde ud fra de “traditionelle” punkter såsom:

  • Kvalitet
  • Brugervenlighed
  • Leveringstid
  • Lever produktet op til forventningerne
  • osv…

Men måske skal man kigge på sådan en anmeldelser på en helt ny måde. Vender opgaven helt om og tænke den fra en anden vinkel. OG her kommer DU ind i billedet, for jeg kunne godt tænke mig dine input til hvordan min anmeldelser skal laves?

Har du et bud på noget udover de traditionelle punkter, som kunne være spændende at få med i anmeldelsen?