Alt for længe…

Alt for længe har bloggen stået stille. Men den har stået stille, fordi jeg har haft travlt med at implementere min nye hjemmeside, som nu har været oppe at køre et stykke tid.

Det tager som altid en del tid at implementere et nyt tema, og lige lave alle de rettelser, som jeg gerne vil have, så det ser ud som jeg ønsker det. Men nu er det her!

Hvad siger I?

Det jeg godt kan lide ved dette tema, er jeg kan oprette portfolio elementer og udgive uden om bloggen, dvs at jeg kan vise billeder frem uden at skulle skrive en indlæg, men kan vare skrive en kort tekst til den serie billeder som jeg gerne vil udgive. Det virker ret fedt, og nemt at få vist en masse gode billeder frem. Du finder mit portfolio her

Jeg glæder mig til at vise jer en masse spændende billeder i løbet af 2013 og jeg er sikker på at 2013 byder på en masse gode muligheder for at lave nogle spændende billeder, allerede nu har jeg været ude og lave et par opgaver. Den første kan I se i portfoliet allerede nu 🙂 Og jeg kan godt afsløre at det var koldt for både fotograf og model 🙂

2012 bød på mange udfordringer og forskellige opgaver, men har blandt andet betydet at jeg er blevet momsregistreret og har fået CVR nr. Det lyder måske ikke som noget for mange af jer, men for mig var det en stor ting, som jeg har taget tilløb til i et stykke tid. Det betyder for mig at min fotografering har bevæget sig i en mere professionel retning, og jeg håber at få flere erhvervskunder. Det betyder selvfølgelig ikke at jeg ikke ønsker privat kunder, tværtimod. I er altid velkommen 🙂

Nå ja, og min facebook side nåede over 100 likes i 2012, og der skylder jeg en kæmpe stor tak til de folk som har liket denne. Jeg kom til at love at jeg ville udskrive en konkurrence på baggrund af likes på facebook, men blev gjort opmærksom på at det må man ikke. Så nu er jeg ved at finde en måde, så jeg kan holde ord uden at bryde regler 🙂

Jeg håber I vil kigge forbi og se flere af mine billeder.

Og husk at hvis I mangler en kreativ fotograf med mange evner, så ring eller skriv 🙂