Stemning

En ting jeg synes er vigtig er at få stemning med i mine billeder. Derfor gør jeg utroligt meget ud af at forklare mine motiver, hvad det er for en stemning, jeg gerne vil ha at de udstråler på billedet.

For at vise et eksempel på hvor meget stemningen betyder, så har jeg fundet et eksempel frem fra da jeg havde Lotte i studiet.

På det første billeder poserer hun helt frit uden instruktion, og laver en super flot posering.

Så begyndte jeg at forklare, at jeg godt kunne tænke mig at hun så endnu mere ked af det ud, som om hun havde mistet en god ven eller familie. Hun skiftede hurtigt udtryk og jeg synes at stemningen oser ud af dette billede. Sarah, makeup-artisten var hurtig til at fange dette, og lige lægge et par tårer på Lotte. Det kom der dette billede ud af:

Som I kan se, så gør det en verden til forskel.

Derfor husk at fortælle dine motiver, hvad det er du gerne vil ha på billedet. 🙂