Fast and furious bilshow

 

I weekenden d 29. april – 1. maj blev er afholdt Fast and Furious Bilshow i Fredericia. Jeg var forbi med mit gamle D300 og en 50mm F1.8.

Først blev det til et par detalje billeder i hallen. Der var mange fede biler og endnu flere flotte og imponerende detaljer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Herefter gik turen ud på kørebanen bagved, hvor der blev kørt drifting. Her kom kameraet på overarbejde for at følge med bilerne rundt. Her var 50mm ikke det bedste valg, men det var nu engang det objektiv jeg havde med, så jeg besluttede at fange bevægelsen, når bilerne kom susende forbi. Jeg skruede lukketiden ned til 1/50s, og skød løs. Her er resultatet:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drifting slider utroligt meget på dækkene, og for at få de sidste rester slidt af, så findes der jo metoder:

 

 

 

 

 

På vej ud af hallen faldt jeg over denne lille ungersvend, som er noget imponeret. Jeg behøver ikke at nævne at han ikke var den eneste der nød showet… der stod flere ældre ungersvende rundt om og så på 😉