Behind the scenes med Desert Track

For et stykke tid siden havde bandet Desert Track booket mig til at tage nogle bandbilleder af både enkeltpersonerne i bandet og gruppebilleder til brug til hjemmeside osv…

Til dagen havde jeg allieret mig med Aneta Czopor, som makeupartist/stylist. Derudover havde jeg Anne med som assistent. Bandet bestod af 4 mænd og de havde deres kreative person, Bjørn, med. Kort sagt: der var mange mennesker.

Det var en super sjov dag, og vi fik lavet en masse gode billeder. Jeg kan vise et af billeder her, og så var Bjørn så venlig at lave en masse lækre behind the scens billeder, så I kan se hvordan jeg ser ud når jeg arbejder 🙂

Først mit billede af bandet (ps. jeg har givet det lidt toning og korn for at gøre det autentisk):

Og her kommer så nogle af Bjørns behind the scenes billeder:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tak for en god dag til alle! og Stort tak for lån af lokationen til Agnes 🙂