Forårstegn

Efter en lang vinter, hvor man traditionelt gemmer sig indendørs og ikke kommer så meget ud. Dette gælder de fleste danskere, og også fotografer. Så når solen bryder frem og varmen breder sig, så myldrer folk ud og nyder foråret.

Jeg adskiller mig ikke så meget på det punkt bortset fra, at jeg nogen gange er at finde på maven ude i haven, igang med at fotografere naturen helt tæt på 🙂
Sådan en dag havde jeg igår, så da jeg kom hjem, så fandt jeg kameraet frem, smed mig ude på græsplænen og fotografere de små blomster som bebuder forårets komme.

Allerede før jeg fik i haven, havde jeg faktisk tænkt at jeg ville prøve at printe et af billederne ud i A2 størrelse. Og sørme om der ikke nu hænger et billeder af en erantis over sengen, så man kan nyde foråret hver morgen, når man står op, og også hver aften før man går i seng 🙂 Fantastisk!

Men her er mine to små billeder taget i jordhøjde med 70-200mm