TFP-Session

Jeg har tidligere nævnt at jeg laver TFP sessions engang imellem. Jeg bruger det gerne for at lære nye teknikker og lege med lys og kamera. For et stykke tid siden fik jeg en henvendelse fra en pige, som godt kunne tænke sig at prøve det der model-ting. Hun havde ikke prøvet det før, så det var helt nyt for hende. En sådan chance for at arbejde med en helt uspoleret model, kunne jeg jo ikke lade gå fra mig, så jeg tilbød hende en TFP session, da jeg mente at jeg kunne lære en del af at arbejder med en ny og uerfaren model. En af de ting jeg arbejder med er nemlig at blive bedre til at instruere mine modeller, så her var jo en fantastisk mulighed for at arbejder med netop dette.

Efter en fotografering til en barnedåb, hastede jeg videre til den aftalte lokation for at mødes med Julie, og bruge et par timer sammen. Dagen gik rigtigt godt, jeg blev ihvertfald klogere på det der med at instruere mennesker, og Julie har også meldt positivt tilbage.

Her er at par af billeder fra dagen. Nogen kan måske genkende lyssætningen?

[singlepic id=159 w=320 h=240 float=]

[singlepic id=160 w=320 h=240 float=]

[singlepic id=161 w=320 h=240 float=]

[singlepic id=164 w=320 h=240 float=]

Se flere billeder af Julie i mit portfolio