Min iPad

Som en del af min glæde for min iPhone, har jeg jo kigget en del på iPad’en. Jeg synes den har kunne løse en del af mine problemstillinger i dagligdagen. F.eks kunne jeg sidde i sofaen og læse blogs, mails, twitter og facebook. Derudover kunne den bruges som mobilt portfolio, når jeg mødtes med potentielle kunder, så jeg kunne vise mine billeder frem, men skal også sammen med familien, så de kan se billeder fra ferien osv.

Og så endelig fik jeg overbevist mig selv om at nu var det tid, og vupti, nu ejer jeg en 16gb Wifi Ipad. Jeg har valgt en 16gb udgave, da jeg kan se at det er det jeg cirka bruger på min iPhone, og wifi-udgaven, for jeg næsten altid er et sted hvor der er wifi, og ellers så vil næste version af iOs til iPhonen understøtte tethered wlan, så jeg kan bruge internettet igennem min iPhone.

Efter nu ca. 3 dages brug, må jeg ha lov til at sige: WOW 🙂
Det er et super godt køb, som jeg ikke fortryder. Skærmen er lækker, farverig og skarp. Og med det gummicover jeg har fået med, så er den perfekt at sidde med i sofaen. Jeg har låst skærmen til liggende, så jeg altid bruger den horisontalt. Dette føler jeg passer bedst til mig.

Alt i alt, indtil videre 5 æbler herfra 🙂

Eneste risiko er at jeg nu snart bliver fanget i Apples net, og så er der vist ikke nogen vej tilbage…

Men nu har jeg jo brug for anbefalinger til Apps til min iPad, og her kommer du ind i billedet.

Hvad bruger du af apps, og hvorfor?
Hvad kan du anbefale?

Kom med dit bud 🙂