Søskende

Jeg blev før jul, kontaktet af en af mine venner, som spurgte om ikke jeg ville lave nogle portrætter af hende og hendes søster til deres forældre, som julegave. Jeg sagde selvfølgelig ja, og vi fik aftalt en dato.

Dagen foregik på den måde, at vi på forhånd havde snakket om hvad det var vi gerne ville lave, så da jeg mødte op, var min første opgave sådan set bare at lave søsteren at kende og få hende til at acceptere min tilstedeværelse og mit kamera 🙂 Det lyder måske nemt, men det er det ikke altid.
I dette tilfælde gik nu meget godt.

Vi startede ude i efterårsvejret, med at skyde et par billeder i den lokale park.

[singlepic id=93 w=640 h=480 float=]

Derefter rykkede vi indenfor i varmen og jeg fandt en hjørne i lejligheden, hvor der kom lys ind af vinduet, og baggrunden var rolig. På hjørnet af sengen fik jeg så placeret de to søstre og mig selv bakset ind i et hjørne mellem terassedøren og en kommode. Der var ikke meget plads, men det lykkedes 🙂

Med min 50mm fik jeg taget dette billede af de to søstre.

[singlepic id=94 w=640 h=320 float=]

Vi havde også snakket om at lave et lidt anderledes billeder, hvor de skulle ligge modsat hinanden og så skulle jeg fotografere ovenfra. Et dynebetræk ud på gulvet, og mig op på sengen, så jeg kunne kigge ned på dem.

[singlepic id=95 w=640 h=320 float=]

Tak for en hyggelig formiddag til Line og Ane 🙂