DJ Funky T.

En af mine venner manglede nogle PR billeder til hans hjemmeside og facebook. Thomas også kendt dom Funky T spiller lounge musik, og han havde en ide om at hans pladespiller og vinyl skulle med på billederne. Se evt hans hjemmeside her:  Lounge-dj.dk. Så vi lavede i en aftale i slutningen af september og igen i starten af oktober for at lave nogle lokations billeder til ham.

Det første shoot var udendørs på en parkeringsplads og en af mine ideer var en rå urban stemning, hvor man fornemmer hvor alene Thomas er på sådan en stor tom parkeringsplads.

Herefter rykkede vi ind i et P-hus og skød lidt flere billeder, med noget grafitti i baggrunden

Anden gang vi mødtes, ville vi lave nogle indendørs billeder, nogle med en DJ-pult

Og nogle close-up’s, detalje billeder

Derefter rykkede vi ned på gulvet og fandt pladestakken frem

Og tilsidst en hovsa, billeder, som jeg synes er meget fedt. Det er ikke altid at mine små flash enheder kan følge med, når jeg skyder mange billeder i træk. På dette billede svigter de to forreste enheder, men den der ligger placeret omme bag Thomas er stadig med.

Tak for et par sjove og lærerige dage, Thomas 🙂