Ironi

Fotografer kan godt til tider tangere til at være et meget selvhøjtideligt folkefærd. Jeg mener det er vigtigt at kunne være selvironisk til tider og grine af sig selv. Det klarer striben what the duck rigtigt godt. Her er et par mine udvalgte, som jeg synes rammer meget godt plet. Vurder selv og se flere på http://www.whattheduck.net/

Hvilket bringer mig frem til det spørgsmål som jeg hører oftest når jeg er ude og fotografere: “Tar du nogle gode billeder…?” og jeg har simpelthen ikke fundet ud af hvad jeg skal svare. Jeg kan tage nej-hatten på og svare: “næh, jeg tar kun dårlige billeder, og hvis der skulle snige sig et godt et ind, så sletter jeg det med det samme ;)” Men det er ikke alle der forstår ironien.
Eller jeg kan tage det store ja-hat på: “Ja, jeg tar kun gode billeder. Jeg kan faktisk ikke huske hvornår jeg sidst har taget et dårligt billede”
Men realistisk er det nok: “jo, det bliver da til et fornuftigt billede i ny og næ”

Har du nogenside stillet det spørgsmål?
Eller fået det stillet? og hvad svarede du?