Creative Playhouse

Ved et mere eller mindre tilfælde dumpede jeg ind forbi facebook begivenheden “Creative Playhouse“. Jeg havde hørt om arrangementet før, og havde tænkt at det kunne da være meget sjovt at deltage. Weekenden bød sig således at jeg ikke havde andet at lave lørdag, så jeg skyndte mig at tilmelde mig.

Arrangementet er bygget på en ide af Christian Hansen, danishland.dk og som han selv skriver: “..det skal være en dag hvor fotografer og modeller kan mødes i afslappede og ej for seriøse omgivelser. Her kan vi udveksle tanker, ideer drømme og håb samt få taget nogle forhåbentlige super billeder.”

…Og med de ord drog jeg lørdag morgen af sted mod Langeskov, hvor denne begivenhed  fandt sted. Efter ankomst blev vi budt velkommen og så gik det ellers løs. Masser af modeller og fotografer begyndte ivrigt at diskutere ideer, finde locations, pakke udstyr ud. Jeg ved ikke hvem der havde mest udstyr med? Modellerne med alt deres tøj, smykker og makeup eller fotograferne med deres kameraer, flashes, stativer, paraplyer, reflektorer…osv. Jeg startede i en gruppe hvor vi var 3 fotografer om 2 modeller, og kom ret hurtigt igang med at lege med lys og reflektorer. Formiddagen blev brugt på at bruge naturligt lys og guldreflektorer. Her er et par resultater fra formiddagen:

Efter middag byttede vi modeller med nogle af de andre fotografer, og så kom der gang i de små SB-enheder. Jeg havde gang i både snoots, softbox og diffuser i løbet af eftermiddagen. Dog holdt jeg mig mest til enkle setup med en enkelt flash og så en del naturligt lys. Her er et par af billederne fra eftermiddagen:

Tak for en god dag til alle de deltagende fotografer og modeller. Jeg håber vi ses igen 🙂

Se flere af mine billeder på min facebook side