Projekt Nordkapp

Nu starter min ferie snart… Den vil i år bliver stærkt præget af fotografering.
Jeg drager sammen med en kammerat mod Nordkapp, og jeg kan love for at der skal fotograferes.

Vi skal køre igennem noget af det mest fantastiske landskab, så det skulle nok blive til et billede eller to… eller 1000 🙂 Jeg vil prøve at uploade nogle billeder her til bloggen undervejs, men kan ikke love noget, da jeg ikke kender den endelige rute endnu, og hvordan internettet er udbredt i Norge 😉

Bevæbnet med min 18-200mm fra nikon og en 105mm makro, så skulle vi nok kunne lave nogle spændende billeder fra turen. der kommer nok også lige en 50mm 1/1.8 med i tasken, og lidt andet isenkram. Nu må vi se…

Jeg havde min 18-200mm på kameraet i lørdags, da jeg var ude og fotografere et bryllup. Og jeg blev helt overrasket over hvor lydløs og alsidig den er. Den kan jo lave alt fra vidvinkel til telezoom 🙂
Den er min foretrukne rejseobjektiv, fordi den er så alsidig og alligevel så kompakt. Jeg havde den med på Island, hvor jeg troligt slæbte den 65km i rygsækken henover det islandske landskab, og det blev jo som jeg tidligere har skrevet, ihvertfald til en præmie fra wolfcamper for bedste rejsefoto.

Hvad er dit foretrukne rejseobjektiv? Eller har du overhovedet kameraet med på rejse?