På opgave

I den nyligt overståede weekend var jeg atter på opgave, denne gang skulle jeg sammen med 2 andre fotografer dække KFUM-Spejdernes Landsmøde på Hotel Nyborg Strand

Weekenden startede med redaktionsmøde fredag aften, og vi sluttede søndag kl 17.00, i den periode nåede jeg at få ca. 5+3,5 timers søvn. Selve weekenden bød på mange spændende udfordringer, f.eks er Hotel Nyborg strand meget præget af mørke mursten og ikke meget naturligt lys, så det var lidt en udfordring at fotografere indendørs. Der blev skruet noget på ISO’værdierne hele tiden, men normalt lå de på 500 i løbet af weekenden og så masser af flash. Der var opgaver som illustrationer til infoskærme, forberedelses billeder, stemning ved ankomst, debatter, portrætbilleder og mange flere.

Tak for en sjov weekend til alle der var med 🙂

Her er et par af mine billeder fra weekenden

Se flere billeder her