iPhone chok

Som mange allerede ved, så er jeg den tilfredse ejer af en iPhone. Jeg er yderst tilfreds med telefonen, når man har vænnet sig til at lade den op hver nat. Den dækker de behov eg har til en telefon.

Men idag gav den mig et chok…

Jeg var af uforklarlige årsag, stået op før mit vækkeur (iPhone) havde ringet, og var trisset ud i badet, havde placeret iPhonen i vinduet, og tændt for det varme vand… pludselig lyder der en [BLONK] og min kære telefon lå i bruseren ved siden af mig. UHH, jeg skyndte mig at samle den op, og slukke den, og så fik den tur med håndklædet. Heldigvis så den ikke ud til at ha taget skade, eller være blevet voldsomt våd, så jeg tændte for den igen. Ingen problemer der, den startede op som den skulle, og alt så ud til at fungere. Nå, puhh… så afsted på arbejde, og ikke tænke mere over det.

Efter middag ringer telefonen, og da jeg besvarer er der ingen lyd…ARGHH! Nu er gode dyr rådne, som man siger. Jeg slog op på google, for at se om man kunne købe en ny højtaler til sådan en fætter…og gæt hvad… Det viser sig at det er en kendt problemstilling, at iPhone nogle gange slår over på hovedtelefon indgang, og kobler den indbyggede højtaler fra. Det er åbenbart noget med mekanikken i hovedtelefon indgangen, som ikke slår tilbage..

Løsningen: Sæt hovedtelefon stikket i og hiv det ud 5 gange hurtigt… virker det ikke, så nulstil dine indstillinger på telefonen…. nu virker min iPhone igen…

Hmm… sådan kan en dag gå fra UHH til ARGHH til PIS til YES!

Og så lige et billede fra mit kære eje: