Bededagene

Så kom den første forlængede weekend her i foråret. Hvad skal man så bruge denne ekstra fridag til? I mit tilfælde, så har jeg booket weekenden med fotografering… hvad ellers 🙂

Jeg har valgt at prøve noget nyt i forbindelse med en bryllupsfotografering. Min erfaring siger, at når brudeparret og fotografen har kontakt, og kan snakke sammen, så opstår der en bedre kontakt til kameraet og billederne bliver dermed også bedre og mere personlige. Derfor har jeg valgt at lave en for-fotografering med et brudepar, som jeg skal fotografere senere i år. I den forbindelse skulle jeg også lige skyde et par billeder af deres 8 måneder gamle baby. Vi brugte en time sammen, hvor vi fotograferede i ca 20 min og snakkede i 40min.
Nu er fotograferingen overstået og jeg er helt sikker på at det var en god ide at mødes med dem. Som den kommende brud udtrykte det: “Efter idag er der faldet en stor sten fra mit hjerte, nu behøver jeg ikke bekymre mig mere om det”

Min filosofi er blevet at jeg fotografere det jeg har lyst til, og så bruger jeg den tid der skal til, på den enkelte begivenhed. Det er bestemet ikke sidste gang, jeg vil mødes med et brudepar før selve brylluppet, før at give dem en fornemmelse af hvordan jeg arbejder, men også at få et kendskab til dem jeg skal fotografere, så jeg bedre kan opnå kontakt med dem.

…Og når man alligevel har sit kamera med rundt omkring, så sker der jo ting, så udover den ovennævnte for-fotografering, så blev det også til nogle stockbilleder til en udlejningsdatabase, og et gruppebillede af en flok håbefulde Gilwell-spejdere. Ja, dagen får hurtigt ben at gå på… nu går turen snart hjem og redigere billeder.

Ingen billeder denne gang, men derimod et link til en fantastisk ide til et graviditetsbillede. Gaffatape og grafitti