Opdatering

Solen skinner og vejret er fantastisk! Det trækker allerede mere i mig at komme ud og udnytte det fantastiske vejr, end at sidde og skrive indlæg på bloggen. Men jeg synes, at jeg skylder en forklaring på den faldende opdateringsfrekvens her på bloggen.Jeg er simpelthen løbet tør for nyt materialer. Pga. travlhed de sidste par uger, så har jeg slet ikke fået fotograferet alt det jeg gerne ville. Men jeg har faktisk et par ting i ærmet, som I nok skal se mere til snart. Og jeg har heller ikke glemt de kommentarer der har været fra folk, som gerne vil se hvordan jeg redigere billeder i Lightroom. Det kommer!!

I mellemtiden kan jeg lige vise jer et par billeder fra en opgave jeg havde i påsken. Jeg skulle fotografere en ven, som stiller op til en post i Hovedbestyrelsen hos KFUM-spejderne i Danmark. Opgaven lød på at lave nogle billeder som både viste lidt privat, lidt arbejde, og lidt spejder… altså kort sagt: Frie rammer 😉 Jeg startede med at sætte mig ned med Sara, og snakke lidt om hvad der kendetegnede hende, og hvad hun godt kunne li at lave, ret hurtigt kom vi frem til at det med spejder og møde nye mennesker var en stor del af hende. Men også hendes rolle som formidler, både på arbejdet og i spejderarbejdet. Dette prøvede jeg at indfange ved at lade hende snakke og fortælle historier til en 3. person. Resultatet kan I se her:

Se mere her: http://www.spejdernet.dk/Aktuelt/Det_sker/Landsmoede2010/HB_kandidater/sara.aspx

Lyset er udelukkende lavet med min Sunbounce Micro Zebra reflektor.  Der er mange ting jeg gerne ville ændre, når jeg nu sidder og kigger på billederne, men sådan er det at aflevere billeder til en redaktør, og ikke ha mulighed for at lægge sidste hånd på værket 🙂
Tak for tålmodigheden Sara 🙂

Og nu til noget helt andet:

Jeg har i et stykke tid nu haft Google Analytics til at overvåge min blog, for at opsamle noget statistik over hvem der besøger bloggen og hvad der mest populært.
I den periode jeg har haft Google Analytics til at køre, haft 508 besøgende, det svarer til 16,39 besøg om dagen. Det er dig som læser der står for disse tal!

Mit næste mål er nu at nå 20 besøgende om dagen!
Og så kommer det gode spørgsmål: Hvordan får jeg det?

Her kommer du ind i billedet! Hvad er mest spændende for dig at læse om på en fotoblog?

Er det guides, Gør-det-selv projekter,  Artikler, Billeder, Teknik, Debat, Tips og Tricks, Anmeldelser… Eller hvad?

Kom med dit bud! Hvorfor læser du denne blog, hvad håber du på at se næste gang du kommer forbi? Hvad vil få dig til at hænge ud lidt mere her på bloggen?