Genialt!

Som overskriften siger det, intet mindre end genialt!

Hvad taler han om?

Den nye beta 2 version af Adobe Lightroom 3, selvfølgelig 🙂

Den nye version er spækket med en masse småting, som bare gør softwaren endnu bedre. Der er allerede skrevet flere indlæg rundt omkring på nettet, omkring den nye version. Nå, bliver dit indlæg, så bare atter en post med en liste af nyheder? Nej, men jeg vil lige linke til at par de steder hvor du kan læse mere:

  • Theis Poulsen har skrevet om den på dansk, her
  • Adobes egen blog post her

Når man skriver om et af de vigtigste værktøjer som fotograf, nemlig billedbehandlingsværktøjer, så bliver man også nødt til at nævne nogle af alle de mange fantastiske steder der findes på nettet, med guides, tutorials og presets til ligthroom

UPDATE: Her kommer da lige et link til, hvor man kan hente den nye beta version gratis. LINK

Nu kommer det store spørgsmål til jer… Skal jeg lave en video, som viser, hvordan jeg i langt de fleste tilfælde redigere mine billeder i lightroom, eller vil det bare blive atter en video på nettet, som ingen ser? Dit valg! Kom med en kommentar, din mening, eller noget andet!