Retro inspiration

Flere af mine indlæg har handlet om inspiration. Det er en svær ting, for det er forskellige ting som inspirerer forskellige mennesker.. heldigvis 🙂

Jeg har fundet et par links frem til nogle af de blogs jeg holder mit opdateret på, fordi de giver mig et eller andet:

  • John Edgar Dygtig fotograf, som laver nogle virkelig flotte billeder
  • Amelia Lyon Fantastiske billede og gode historier
  • Ardent Photo Boudoir fotos i en klasse for sig selv
  • John Morris Super Las Vegas fotograf… Ja, man har vel lov at drømme

Jeg håber du kan bruge disse links til noget. Jeg lærer ihvertfald noget af dem hver gang der kommer en post fra dem. Dette bringer mig til mine billeder. Endelig skete det sammentræf at solen skinnede, jeg havde tid, og der var et motiv lige foran næsen af mig. En stor del af min fritid bliver brugt på at planlægge kursus for 17-20årige. I sidste weekend var det i Ordrup. Efter en lang formiddag med møder, så fik jeg hevet et par stykker med ud og gå en tur i det bidende kolde vejr. Det resulterede i disse billeder, som jeg efterfølgende har behandlet i bedste retro stil, som jeg elsker lige for tiden.

28mm, 1/8000s, f/2.8, ISO 200

28mm, 1/3200s, f/4, ISO 200

Er der noget fotografer i Trekantsområdet der læser min blog? Jeg kunne godt tænke mig at arbejde mere med modeller i et studie? Kender du et godt studie, man kan leje? Hvad er mine muligheder? Skriv gerne!