Missing

Nogen har måske bemærket at der ikke var nogen blog post i onsdags. Sidste uge har bare været enormt hektisk.
Ugen startede med en tur til Hannover for at besøge Cebit messen. Verdens største computer fag messe. Et spændende sted med mange flotte stande. Desværre var Apple ikke til stede på messen, så turen bød ikke på en hands-on oplevelse af iPad’en.
Men mange spændende produkter, også i fotograf hensyn. F.eks. blev jeg præsenteret for mange muligheder for at vise billeder frem via et digitalt medie. En af ideerne var et digitalt fotoalbum, som man kunne have med i tasken, på cafe, osv. Pakket ind i et lækkert læder etui. Desværre uden wifi og kun med SD slot.

Midt på ugen fik jeg justeret optikken. Nu ved jeg jo som fotograf hvor vigtig en god optik er for et flot resultat, så derfor besluttede jeg mig for at få fjernet mine briller, så jeg slap for fedtpletter, ridser o.lign. Jeg valgte derfor at få mine øjne laseropereret, så jeg ikke længere skal bruge briller eller kontaktlinser. Det er forholdsvis dyrt, men resultatet er mildelst talt imponerende. Jeg ser nu 120-150% i forhold til normalt syn.

Herunder er et par billeder fanget med iPhonen i Hannover. Hurtigt behandlet i Best camera app’en