Ta’ en chance!

I fredags blev jeg ringet op af en mand som fortalte at jeg havde vundet i en sms konkurrence. Præmien var 2 billetter til koncert med Sanne. Nu er Sanne ikke lige en del af det musik jeg hører mest, men jeg så det som en mulighed for at komme ud og tage nogle fede koncertbilleder. Så jeg hankede op i kæreste og kamera og tog til koncert samme aften.

Kækt hilste jeg på den første security-mand, og spurgte han om regler for fotografering. Det vidste han ikke noget om, prøv at spørge længere fremme. Godt så! Længere fremme hilste jeg så på receptionisten (Koncerten var på Comwell, Kolding), han havde næste samme svar, dog med den undtagelse at han havde set folk blive smidt ud fra koncerter fordi kunstneren ikke kunne koncentrere sig pga de “store” kameraer. Nå, lidt trykket forsatte jeg så frem til den næste security-mand. Også han blev spurgt om reglerne for fotografering. Han var så noget mere “oplyst”: Man må kun fotografere med små håndholdte kameraer! Huh? Jamen, mit Nikon D300 med 70-200mm objektiv er da ikke så stort, og jeg kan betjene det næsten med én hånd… Men nej, intet hjalp…. så hele vejen tilbage og pakke kameraet ned i bilen, og så ind til koncerten igen.

Hvad gør man så? Jeg har skrevet det før: “Det bedste kamera er det du har med dig!” Frem med iPhonen og klik klik…

Kvaliteten? Tjaa, bedøm selv herunder.

Hvad vil jeg så med dette indlæg? Jeg fik en chance for at komme til koncert, og tog den. Jeg tog også en chance ved at troppe op med mit kamera. Den gik så ikke denne gang, men det gør den måske næste gang. Og oplevelsen fik mig til at tænker over, om jeg burde ha et Olympus Pen, til disse lejligheder??

Har du taget chancer? Hvornår og hvordan?

Her er mine billeder fra iPhonen: