Landskaber

I det nye år har jeg sat en masse mål for mig selv som fotograf, både personlige og faglige. Et af målene er at blive bedre til de forskellige typer fotografering. Derfor havde jeg afsat et par timer en lørdag, for at komme ud og genfinde en af de typer fotografering jeg startede med, nemlig landskabsfotografering.

Jeg startede med at køre ud i det “nye” område, som jeg kender sparsomt, for at finde nogle egnede lokationer. En tur i Marielundskoven i Kolding, var første stop. Jeg gik en lang tur, men fik aldrig fotograferet noget, som triggede min inspiration. Til trods for at der både var en skøjtesø og vejret slog om og blev helt hæderligt.

Andet stop på turen var ude på Stenderup hage, her fangede jeg med det samme jeg trådte ud af bilen, 2 svaner på flugt over himlen:

45mm, F/11, 1/320, iso 200

Så kom der rigtig gang i kameraet, og jeg skød nogle flere billeder på stedet. Her er et mere:

28mm, F/10, 1/200, iso 200

Alt i alt en flot lokation, som jeg helt sikkert skal ud og besøge igen, i foråret og evt med en model. På vejen hjem kom jeg forbi nedenstående lokation, som jeg ikke kunne lade være med at fotografere. Der er noget i billedet, som bare gør at jeg er vild med det. Hvad synes du?

28mm, F/10, 1/400, iso 200

Mit mål for dagen, var at komme ud og tage nogle landskabsbilleder, nyde naturen, og blive inspireret. Jeg nåede målet, men hvad gør du for at blive inspireret i disse vintertider?

Som noget nyt er jeg begyndt at sætte EXIF data på de billeder jeg publicere, jeg håber at dette er med øge interessen for den tekniske side af billeder, men også gøre siden mere brugbar. Hvad mener du om det?