Inspiration

Så kom vinteren, eller ihvertfald frosten. Det kan godt trække meget i mig, når jeg sidder på kontoret alle de lyse timer af dagen og kigger ud på det flotte varme lys, som vintersolen skaber, og de næsten maleriske landskaber rimfrosten dækker.
Ja, jeg indrømmer at jeg ikke er super inspireret for tiden. Mørket tager lidt mulighederne for at fotografere i naturligt lys væk. Så i min søgen på at finde inspiration, valgte jeg i dag at tage makrobilleder af en blomst. Godt, tænker du så… hvor er billederne så henne? Ja, der var lige det ved det at det var ikke min blomst, ej heller mit kamera, så der kommer desværre ingen billeder af blomster på bloggen idag. Jamen, hvor fotograferede du så? Jeg valgte at bruge min aften på at tage ned i den lokale fotoklub, for at blive inspireret og møde andre ligesindede. Blev du så inspireret? Tjaa, lidt måske, men jeg fik ikke den wow-oplevelser som jeg havde håbet på… desværre!

Men jeg har valgt at indsætte en lille video, som har hærget på nette i den sidste tid. Det er en video fra en highschool i USA. Og hvad kan man sige.. de har de sjovt!

Hvad inspirere dig i den kolde mørke vintertid?