Onsdags bloggen

Jeg er ved at nå frem til en rutine med min blog. Onsdag er den bedste dag for mig at lave indlæg på bloggen. Da jeg startede med min blog, var det mest for dele nogle af mine billeder med dem jeg kendte. Nu kan jeg se på statistikken at der er flere og flere læsere. Det er lidt fedt at vide. Tak fordi du læser min blog! Hvem er du?

Dagen i dag har jeg brugt på at gå på opdagelse i min nye by Kolding. Det blev til et par billeder med temaet: Lys
Jeg har allerede uploadet et par af dem på twitter og fjæsen.

Aftenen bød på et foredrag med Steffen Kjær i Odense. Steffen er bjergbestiger og har blandt andet besteget Matterhorn og skrevet et bog om det. Der var er super spændende foredrag han holdt, med mange flotte billeder. Meget inspirerende, ikke at jeg påtænker at bestige bjerge i den nærmeste fremtid. Men man møder jo bakker i sit liv, som også skal bestiges.

Her er lidt af Steffens udstyr fra Matterhorn