Yes, I Bounce… Sunbounce!

Så kom den endelig.. min Sunbounce Zebra/White Micro Kit. Jamen, det er jo bare en reflektor… nej, det er reflektoren!
Har siden jeg opdagede dem første gang, synes at produktet så spændende ud. Så da jeg på Nicolai Brix’s workshop, fik lov til at lege med en Sunbounce hele dagen, var jeg solgt… dog stod der lige et par investeringer foran den, men nu er den min!

Den blev bestilt fra http://www.enjoyyourcamera.com/ der var lige et par hundrede kr. at spare ved at bestille i tyskland. God service fra butikken forresten. Bestilte mandag, fik en mail om betalingen var gået igennem, og så ventede jeg… da jeg onsdag kunne se at status på min ordre stadig var processing skrev jeg til deres kundeservice og spurgte hvordan det gik med min ordre. En fra kundeservice skrev tilbage at hun ville lige undersøge hvad status var på min ordre og skulle nok vende tilbage hurtigst muligt….så kom mail nr 2 om at ordren skam var sendt, men de havde et problem med opdateringen af status på deres side, men at shipping afdelingen ville skrive til mig med information hurtigst muligt. Mail nr 3 indeholdt ganske rigtigt shipping informationer med track and trace, og i dag ankom ordren så med DHL.. tjaa.. det er vel ok?

Hvad skal du bruge den der Sunbounce reflektor til? ALT!

Se her: