Status opdatering…

Hold da op.. så gik der lang tid mellem mine indlæg, og mest fordi jeg har haft rygende travlt. Her kommer lige et par stikord:

  • Mit Kamera har været til reparation.. først sendt til DFA i København, 3 ugers reparationstid, nej, sendt til Nikon Service i Hamburg, 1 uges rep. tid. Det var godt nok 14 dage, hvor jeg holdt vejret. Men kort fortalt… så pas på dine CF-kort. Jeg havde et Sandisk Extreme III kort, som bukkede ben i mit kamera 🙁
  • Fotograf workshop med Jeppe Carlsen. Jeg fik flyttet nogle grænser ved at gå ud i det Københavnske og spørge vildt fremmede om jeg måtte fotografere dem. FEDT! Her er lige et par billeder fra dagen 🙂
    DSC_6515DSC_6527DSC_6547
  • Har fotograferet et bryllup. Her er lige et par billeder af de mest samarbejdsvillige brudepar jeg længe har mødt. De stillede selv op, og rettede sig efter mine instruktioner. Her er et par billeder fra dagen:
    DSC_2289DSC_2375
  • Lavede et par hurtige portræt billeder af Annes niece nede i den nærmeste park her i Odense. Man når langt med solen og en reflektor… nå ja, og så min 80-200mm f2,8 🙂
    DSC_2127

Det var vist sådan lige det der er sket siden sidst… nå ja, så sælger mine stockfotos jo godt.. er oppe på 10$ nu 🙂