Inspiration

Jeg vil lige dele et par af mine inspirations kilder. Jeg tjekker nogle af dem dagligt, andre ugentligt, men det korte af det lange er, at de er med til at inspirere mig, og dermed holde mig motiveret.

  • strobist.blogspot.com En super fed blog, om at tage billeder med off camera flash. Har også en 101 og 102 lightning tutorial. MUST SEE!
  • Stobist pool på flickr Det er her at folk, som skyder med off camera flash poster deres billeder. Der er meget blandet imellem, men der er helt bestemt også nogle fede vinkler og måder at lægge lys imellem. Det fede er at folk beskriver hvordan lyset har været stillet op, og hvilket lys de har brugt.
  • Copenhagen strobist Den Københavnske udgave af ovenståenden pool

Og lige et link til et lyssætnings diagram editor, som jeg hellere på begynde at bruge noget mere: http://www.lightingdiagrams.com/Creator