Nye billeder!

Så blev det lige tid til en opdatering af galleriet!

Der er kommet lidt billeder fra nogle forskellige serier, som jeg har lavet det sidste stykke tid:

Jeg har f.eks været på diskotek og fotografere en kammerat, som er dj. Det var svært med det lys der er på et diskotek, men fik leget lidt med en flash med gel monteret. Tak til Nikolaj og Louise for at være flash-stativer  ;0)

ThomasJ-2.jpg

Har også været til konfirmation hos min kusine, og fik 1 time sammen med hende til at skyde nogel konfirmationsbilleder i skoven. Taget med SB800 på stativ med shoot-through paraply, og sølvreflektor. Tak til Nikolaj for hjælpen.

ThomasJ-8.jpg

Fik også tid til at tage ud i den danske natur og fange et billede som jeg havde haft i tankerne et stykke tid! En pige som danser i en rapsmark og nyder sommeren. Tak til Louise!

20090512-DSC_4280.jpg

Se flere billeder i galleriet!

Vil du høre mere om mine billeder, eller måden jeg har taget dem, så brug kommentarboksen!